Værsågod Camp Spesial

fersk tilbake fra Værsågod Camp!

kl. 20:00 – gratis

Vi gleder oss til å vise frem hva de fantastiske deltakerene av VærsågodCamp jobbet med i Triora. Sammen med Per Christian Ellefsen har det blitt utviklet monologer dere virkelig kan se frem til å oppleve.

Hva er Værsågod:
Værsågod er et tilbud for profesjonelle skuespillere som vil teste ut arbeidet sitt på publikum og få faglig tilbakemelding. Enten det er en monolog man har jobbet med, en scene med flere skuespillere, en enakter eller deler av et stykke. På slutten av visningen vil det være åpent for publikum til å komme med kommentarer, tilbakemeldinger og spørsmål. Her vil det også være en fagperson, en veletablert skuespiller tilstede for å sikre faglig tyngde.

Påmelding:
Send CV, hva du vil vise og bilde til vaersaagod.info@gmail.com