Barnas søndag: Safaa og Diego

søndag 30. september «Tik Tik Tiik Sjonglering»

TikTikTik01.jpg

Musikkforestillingen Tik Tik Tik Sjonglering tar barna med til en verden av arabisk musikk og sirkuskunster i et levende og lekent samspill. Musikeren Safaa er en tøysete karakter. Han har med seg arabiske fløyter og trommer, og spiller en nydelig arabisk vuggesang, og engasjerer barna når han lager magiske lyder og voldsom tromming. Sirkusartisten Diego er roligere, han uttrykker seg for det meste via kroppsbevegelser, sjonglering og manipulasjon av objekter. Samspillet dem imellom er levende, gledesfylt, raust og kommunikasjonen skjer gjennom lyd og bevegelse – alltid med et smil på lur. Musikkforestillingen er en intim og visuell opplevelse med plass til improvisasjon og interaksjon med publikum.

Safaa al-Saadi: fløyter og trommer
Diego Belda: sjonglering

dørene og kafeen åpner kl. 13:00
forestilling begynner kl. 14:00
gratis inngang

 

barnas høst 2018