Kampenjazz sesongstart: Rad – Seim – Myhr Trio

Søndag 9. september kl. 20.00 – SESONGSTART i samarbeid med SAMSPILL:

Rad – Seim – Myhr Trio

Javid Asfari Rad: santur, Trygve Seim: saksofoner Adrian Myhr; bass

1. Rad Seim Myhr

Foto: Oddgeir Sæther, Antonio Armentano, Svetlana Selezneva

Denne søndagen presenterer vi en trio med noen av Oslos mest profilerte musikere innenfor verdensmusikk og jazz. Her får vi høre mesteren Javid Asfari på det persiske instrumentet santur, et instrument med røtter tilbake til Mesopotamia. Adrian Myhr kjenner vi fra hans samarbeid med Harpreet Bansal, med Jonas Cambien og fra ensembler som DaMaNa og Torg. Det er bare et halvt år siden Trygve Seim var på Kampenjazz med en fantastisk konsert. I dag er han på plass igjen. Denne gangen blir det persiske inspirasjoner, ikke finske.

Trioen spilte i Madrid i oktober 2017 og gjør nå sin debut i Oslo. Tenk improvisasjon basert på klassisk persisk musikk og jazz, der musikken beveger seg fra melankolske droner til lystige groover. Alle i trioen bidrar med komposisjoner til trioen.

Dette er vi spente på!

www.trygveseim.com

www.javidafsarirad.com

www.adrianmyhr.com