Værsågod – 18.9 med faglig veileder: Anne Kokkinn

Velkommen til Værsågod – en visningsarena for profesjonelle skuespillere!
Tirsdag 18.september klokken 20.00
Anne Kokkinn 18.septemebr
foto: Martin Eilertsen
Profesjonelle skuespillere viser frem arbeidet sitt. Enten det er et utdrag av et stykke de er aktuelle med, en monolog de har jobbet med, et musikalnummer eller kanskje en enakter? Værsågodscenen slutter aldri å overraske og imponere med varierte og underholdnende innslag.
Med oss som faglig veileder har vi Anne Kokkinn. Hun jobber i det daglige som nestleder i Norsk Skuespillerforbund. I tillegg har hun en lang, variert og spennende skuespillerbakgrunn fra Norges teatre, TV-serier og film.
Er du profesjonell skuespiller som ønsker å opptre? Besøk hjemmsiden til Værsågod for mer informasjon: www.vsgod.no
Ønsker du å være publikum? Da er det bare å dukke opp. Arrangementet er gratis og krever ingen reservasjon. Husk å komme i god tid for sikre deg en plass.
Vi sees!

Hva er Værsågod:
Værsågod er et tilbud for profesjonelle skuespillere som vil teste ut arbeidet sitt på publikum og få faglig tilbakemelding. Enten det er en monolog man har jobbet med, en scene med flere skuespillere, en enakter eller deler av et stykke. På slutten av visningen vil det være åpent for publikum til å komme med kommentarer, tilbakemeldinger og spørsmål. Her vil det også være en fagperson, en veletablert skuespiller tilstede for å sikre faglig tyngde.

Påmelding:
Send CV, hva du vil vise og bilde til vaersaagod.info@gmail.com

Hvordan oppfatter andre dette arbeidet? Klarer jeg gi publikum den fortellingen, situasjonen, følelsen som er intensjonen min? Det er kjempeviktig med tilbakemelding for utviklingen videre. – Tina Opsahl Hansen

FAGLIG VEILEDNING

Værsågods faglige veiledere er veletablerte skuespillere som deler av sin erfaring for å kunne hjelpe kolleger videre i deres arbeid.

https://www.facebook.com/Vaersaagod.cafeteatret/

Screen Shot 2018-09-05 at 15.03.31