Barnas søndag: Family Funky Disco!

søndag 14. oktober
kl. 14-16
Gratis inngang

Family Funky Disco med DJ Soulshock
Ta på deg danseskoa og ble med på dagtids disco for hele familien!

soulshock2

Om DJ Soulshock
Tidligere Karpe Diem-DJ og NRK P3-programleder Yannick De Brito, også kjent som DJ SOULSHOCK, har lenge vært en av Skandinavias mest anerkjente urbane DJer, og er endelig klar med sin etterlengtede debutsingle.

Egenproduserte #RIST er en energisk og dansbar blanding av hiphop, afrobeats og funk carioca med tropisk smak – med andre ord det perfekte visittkortet for DJ SOULSHOCKs eksotiske lydbilde.

DJ SOULSHOCK ble født en varm solskinnsdag i skyggen av en palme i Lisboa, og med stranden som sitt hjem, vokste han opp med musikalske innflytelser fra Brasil, Angola og Kapp Verde. Etter hvert tok han farvel med palmene, og med en koffert full av dancehall, hiphop og eksotisk musikk, flyttet han til Norge. Her var han DJ for Karpe Diem i noen år – inntil tiden var inne for å fokusere fullt og helt på karrieren som klubb- og radio-DJ. Han har siden da spilt verden rundt i blant annet Mexico, Spania, Storbritannia, Sverige, Danmark, Finland, Belgia, Latvia og Portugal. Tro mot sin lidenskap, førte veien han videre til London for å studere musikkproduksjon – og forelske seg i UK musikkscenen. Tross all flytting og reising, er det likevel i hjertet av Oslo han føler seg hjemme.

Cocktailen av kulturelle og musikalske innflytelser er roten til DJ SOULSHOCKs tropiske og fargerike lydbilde. Han lager musikken han selv elsker – og som får deg til å nyte sommersolen, danse bort alle bekymringer i høstmørket, glemme vinterkulden og synge deg gjennom vårregnet.

barnas høst 2018