Morten Gaathaug med venner – CD-lansering «Landskap i måneskinn»

Morten Gaathaug med venner – CD-lansering
fredag 19. oktober kl. 19.00
Landskap-i-måneskinn
Komponisten Morten Gaathaug gir her en presentasjon av sine verker med hovedfokus på CD-en «Landskap i måneskinn» som nylig er kommet ut på LAWO. Sekser på terningen fra Norsk Musikk-magasin. Foruten utdrag fra den nye CD-en, får vi bl. a. høre sonate for fagott og klaver, og det blir urfremførelse av et nytt verk til tekst av Ragnhild Jølsen. Medvirkende: Marianne E. Andersen, mezzo-sopran, Jan Koop, cello, Roman Reznik, fagott, og Tore Dingstad, klaver
Bill. á kr. 200,- (inkl. CD 300,-)

Morten Gaathaug is a Norwegian contemporary composer of orchestral works, solo pieces, chamber music, and concertos. His work is influenced by the classics, Norwegian folk music, and contemporary composers.