SPKRBOX – åpent møte & «Kronisk Norsk – Wørd fra stua»

TORSDAG 29.NOV,

Kl.19:30: «SPKRBOX – Hva nå?» Åpent møte

SPKRBOX inviterer til allmøte.
Kom og tenk høyt sammen med oss! I løpet av de siste årene har urban norsk scenekunst blomstret og mange prosjekter har oppstått på tvers av fagfelt, miljøer og sjangre. Dette er fantastisk! SPKRBOX vil gjerne fortsette å være med på å videreutvikle urban norsk scenekunst. Derfor inviterer vi til et åpent møte for å høre meninger, tanker og innspill om hva SPKRBOX kan bidra med i årene framover. Hva trenger vi nå? Kom og heng med oss, bli med i samtalen eller len deg tilbake, bli inspirert og kos deg med noe godt å drikke. Her er det lav terskel og brainstorming som gjelder.
Kl.21:30: «Kronisk norsk – Wørd fra stua»

kronisk

Syns du det skjer mye rart i norsk politikk om dagen? Vi og. Du er herved invitert til en one-night only, et kryssarbeid mellom skuespiller og aktivist Iselin Shumba og og rapperen Pats Nichols med flere. Det er ikke en forestilling. Det er ikke et talkshow. Det er ikke en konsert. Det er ikke en debatt. Det er ikke en slam. Men kanskje noe midt i mellom.

Iselin og Pats møttes for første gang under SPKRBOX i september. Da sto de på scenen sammen i Rap vs. Ibsen. Det ga mersmak og nå vil de begi seg ut på dypere vann.

I «Kronisk norsk – Wørd fra stua» har de med seg ulike artister, gjester, folk de digger. Og hvem vet, kanskje denne work-in-progress-visningen er starten på en ny forestilling?

Støttet av Norsk kulturråd.