Kampenjazz presenterer: Mapping Oceans

Søndag 7. april kl. 20:00
Mapping Oceans
Jørn Øien: piano, Audun Ellingsen: kontrabass, Tore Sandbakken: trommer og perkusjon

MappingOceans_kvadratisk_ann-1024x1024

Her får du oppleve musikalsk spontanitet av ypperste kaliber. Dette blir en konsert full av nytelse og undring! Mapping Oceans er en jazztrio utenfor allfarvei. Trioen har fokus på kollektiv improvisasjon der musikerne improviserer frem musikk som gjerne kan høres ut som komposisjoner, men som alltid er spontan og skapt i nuet. Musikken varierer fra lyriske perler og meditative klangflater til heftige rytmer og eruptive vulkaner. Dette er musikere som har sine egne tydelige uttrykk men som i beste Nils Arne Eggen-forstand evner å gjøre samspille. Å skape noe større en delene det er bygget på. I 2018 slapp de plata «Marea», et album Terje Mosnes beskrev som «et veldig annerledes ‘pianotrioalbum’, men desto mer av et spill levende og til tider rett så besettende kammerjazzalbum».

søndag 7. april

kl. 20:00 – kr 230/150 – billetter kan kjøpes her: https://nordicblacktheatre.ticketco.events

kampenjazz.com