Kampenjazz presenterer: Label night – Amp Music & Records

søndag 27. januar

Kampenjazz presenterer:

Label night Amp Music & Records

konsertern begynner kl. 20:00
billetter kan kjøpes her:  https://nordicblacktheatre.ticketco.events/no/nb

amp
AMP Music & Records AS er et norskt plateselskap, etablert i 2014, med base i Oslo. Selskapet legger sitt hovedfokus på nordisk jazz/nordiske jazz artister og har et sterkt mål om å styrke ung norsk jazz internasjonalt. Navnet AMP er kombinasjonen av akronymet Ambitious Mindful Projects og forkortelsen Amplify. Dette representerer ambisjonen og tanken bak alle prosjektene.

AMP Music & Records AS har etablert seg som et selskap med nese for kvalitetsutgivelser på et internasjonalt plan, mange av utgivelsene har mottatt strålende kritikker fra de mest respekterte jazzmagasin og aviser rundt om i verden. Et høydepunkt i 2018 var da utgivelsen Aloft Quartet – First Year ble tildelt en grammy for årets unge jazzartist i Danish Music Awards. Per dags dato inneholder AMP katalogen ca. 30 utgivelser. Det planlegges over 20 utgivelser i 2019.
På denne konserten vil følgende tre band presenteres:
«Slow is the new fast»: Lyder Øvreås Røed: trompet, kornet og flygelhorn, Hans Pålsen Kjorstad: Fiolin, Bjørn-Even Bjarkli Verbeke: Piano, Joel Ring: Bass, Tore Ljøkelsøy: Trommer
«Audun Trio»: Håkon Norby Bjørgo: Bass, Magnus Sefaniassen Eide: Trommer, Audun Barsten Johnsen: Piano
«THREE»: Lars Jansson: Piano, Jesper Bodilsen: Bass, Anders Thorén: trommer