Releasekonsert: Nosizwe feat Anders Tjore

Releasekonsert: Nosizwe feat Anders Tjore
dørene åpner kl. 19
konserten begynner kl. 19:30
billetter: kr 150 + bill. avgift
kjøp billetter på forhånd her: https://nordicblacktheatre.hoopla.no/sales kr 140 + bill. avgift
nosizwe tjore
17.  desember skal vi samles i den uhellige kirken Cafeteateret og puste dypt, le dypere, legge fra oss alt, og høre på stemningsfull musikk fra Nosizwe. Konserten på Cafeteateret spiller Nosizwe sammen med Anders Tjore. De slapp en utgivelse av deres samarbeid i september 2018, og denne skal feires og spilles fra start til slutt for dere! Nosizwe og Tjore har seg imellom skapt en unik, improvisatorisk plattform i grenselandet mellom soul/jazz og flamenco.
Musikken endrer seg mellom hver fremføring slik at enhver live-opptreden av låtmaterialet er unik.  Dette albumet er basert på komposisjoner signert Nosizwe/Tjore og den amerikanske komponisten Georgia Anne Muldrow. Anders Tjore er sanger og komponist og multiinstrumentalist og fronter bla Turns, Montee og The Apricot.
Nosizwe trenger ikke introduksjon når hun spiller på Cafeteateret. Hun har spilt Nina Simone 3 år på rad i deres fantastiske omgivelser, vært ordstyrer på deres teaterfestialer og deltager på deres arttalks. Hun er en multikunster, som alltid har mange jern i ilden. Med røtter både i Norge og i Sør Afrika, bærer hun med seg et kunstnerisk engasjement, og et samfunnsengasjement, som gjennomsyrer alt hun gjør. Denna musikken er sårbar og følsom uten å være sentimental.
Det nedstrippet musikalske landskapet, nakenheten, er en del av en større fortelling om det å være sårbar, åpen, og å stå solid for alt det man er. Hvordan du mottar dette prosjektet kan avhenge mye på rommet du opplever det i. Denne konserten må spilles i et rom som stripper deg for din kynisme. Hvor du kan sammen med andre, kan kjenne på hva som rører seg. Derfor er Cafeteateret det perfekte stedet.  Og at dette skjer rett før jul, er perfekt timing. Litt ro i sjela før selskapsstormen slår til!
HoiHoi! Nå skal vi kose vors!