Konsert: «Monsund» – Sund folkehøgskole

«Monsund» – Sund folkehøgskole

konserten begynner kl. 21:00
billetter selges i døra – kr 150 voksne, kr 50 for student/ungdom

sund

Jazzlinja på Sund har siden oppstarten i 1992 stått sentralt i utviklingen av Norges fremste jazzmusikere. Highasakite, Eirik Hegdal, Ola Kvernberg, Kjetil Møster og Hedvig Mollestad er alle tidligere elever ved Sund, for å nevne noen få. Årets kull består av 13 unge lovende musikere som jobber hardt for å spille opp til forventningene, og sammen presenterer de «Monsund», et prosjekt med egenkomponert materiale som fremføres med improvisasjon, energi, tunge riff og melodiøse partier. «Monsund» viser jazzlinja ved Sund sin allsidighet og et ungt og moderne jazzuttrykk!

Jon Espelid – trommer
Jonas Farstad – gitar
Sol Strøm Jensen – vokal
Erik Egge Jordheim – saksofon
Kristin Øyangen Lindberg – vokal
Oskar G. Lindberget – saksofon
Alf Kippersund Nordseth – trommer
Cornelius Odegard Risberg – gitar
Peter Robertstad – trombone
Audun Rørmark – fiolin
Elias Skeidsvoll – bass
Una Aurora Sand Venås – vokal
Gard Fredrik Hvammen – piano

LogoMonsund