Doc Lounge Oslo – 7. mai

Velkommen til sesongavslutning av Doc Lounge!

Denne kvelden viser vi den prisvinnende dokumentaren «For vi er gutta»!

gutta

DØRENE ÅPNER: 18.00
EVENTET STARTER: 19.00

?OM FILMEN:
Nå har Mannskoret fått sin største og mest absurde spillejobb noensinne; de skal varme opp for selveste Black Sabbath foran 10.000 mennesker. Men på bakrommet er det trøbbel: Én av gutta i koret har kort tid igjen å leve og rekker kanskje ikke den store konserten. Spøken om at korets hensikt er at medlemmene skal synge i hverandres begravelser, har plutselig blitt alvor. Nå får sanggleden, humoren og brorskapet i koret større betydning enn gutta noensinne kunne forestille seg.

FOR VI ER GUTTA er et intimt innblikk i en verden hvor tøffe menn finner ekte vennskap.

Regissør: Jo Vemund Svendsen, Petter Sommer
Lengde: 74 minutter
Språk: Norsk

TRAILER: https://www.filmweb.no/trailere/article1366295.ece

STED: Cafeteateret på Grønland, Hollendergata 8.
(Ta 37-bussen til Politihuset.)

Billetter selges i døren: 70,- (50,- for studenter)

*Arrangementet oppdateres*

Støttet av Norsk Filminstitutt.

Om Doc Lounge:
På Doc Lounge i Oslo får du servert det beste av internasjonal dokumentarfilm. Doc Lounge Oslo har fra februar 2016 hatt månedlige dokumentarfilmvisninger. Med Doc Lounge ønsker vi å holde inspirerende kvelder basert på gode dokumentarer, med tilskudd av musikk, underholdning, foredrag, forestillinger eller utstillinger. Arrangementene er lagt til første tirsdag i måneden på Cafeteateret.