konsertserien Ferd – Ferd 1

FERD I

ferd 1

Åpningskonserten av konsertserien Ferd rommer alt jeg ønsker med serien: reiser innover i musikken, reiser i tid og rom, og reiser i ord. Brittens første suite for solo cello er nettopp en reise innover, en intim samtale mellom cellisten og dens instrument. Monrad Johansens Nordlandsbilleder maler den ville naturen i Nord-Norge med all dens skjønnhet, råskap og mystikk. For første gang kan man få oppleve Mahlers syklus om vandreren gjendiktet til norsk og i Schönbergs spennende arrangement for sangsolist og kammerensemble.

19. Februar 2019 i CaféTeatret kl. 20.00

Benjamin Britten Suite nr. 1 for solo cello, op. 72

Sandra Lied Haga, cello

David Monrad Johansen Nordlandsbilleder, op. 5

Frederic Chopin Ballade nr. 1, op. 23

Ole Christian Haagenrud, klaver

Gustav Mahler (arr. Arnold Schönberg) En vandrers sanger

Astrid Nordstad, mezzosopran

Kammerensemble

 

http://www.christiangrovlen.com/ferd-1