Teater: Kvinnemonologene

fredag 8. februar kl. 19:00 & lørdag 9. februar kl. 19:30

ekstra forestillinger 8. og 16. mars

billetter kjøpes her: https://nordicblacktheatre.ticketco.events

Hva vet du egentlig om hva som foregår i livene til de rundt deg? 8.- 9. februar 2019 vil du ha muligheten til å finne svaret.

kvinnemonologene

«Kvinnemonologene» er et teaterstykke der du får møte vidt forskjellige kvinner og får et innblikk i livene deres på godt og vondt. Monologene tar for seg temaer som oppvekst, mobbing, diskriminering, utenforskap, fordommer, seksuell trakassering og selvfølgelig hvordan det er å være kvinne i Norge i dag. Stykket er blant annet skrevet for å forebygge fordommer, og få folk til å se at mennesker kanskje ikke er så ulike som man skulle tro. Temaene er dagsaktuelle, fra et multikulturelt Norge.

Stykket, som er basert på intervjuer med en rekke ulike kvinner som bor i Norge, ble med fem utsolgte forestillinger, tre utsolgte ekstraforestillinger og strålende respons fra publikum en stor suksess da det ble satt opp for første gang på Teater Neuf. Senere tok stykket turen til Teateret i Kristiansand, og også der ble det ekstraforestillinger og en strålende mottakelse.

Nå setter forfatter og regissør av «Kvinnemonologene» Stine Sandnes opp stykket igjen i Oslo og denne gangen på Nordic Black Theatre.  Vi kan love en kveld med både latter og tårer, og kanskje en aha- opplevelse eller to.

Skuespillere: Mariama Ndure, Tonje Thwin, Elisabeth Dahl, Inkiri Abrahamson, Thale Tornes, Ellen Bendu og Lisa Birkenes Thun.