Værsågod – arena for skuespillere – 12. feb

Screen Shot 2018-11-19 at 13.46.29

tirsdag 12. februar

Værsågod – arena for skuespillere

kl. 20.00 – Gratis

Hjertelig velkommen til årets første Værsågod!
12. Februar, 20.00
Værsågod er en visningsarene for profesjonelle skuespillere. Skuespillerne melder seg på i forkant, med arbeid de er aktuelle med. Arbeidet er gjennomarbeidet, men kanskje aldri vist for et publikum før? Værsågodkveldene er variert med monologer, scener, musikalinnslag, komedie og tragedie. Alt er lov, så lenge det er skuespilleren som er i fokus.
På slutten av kvelden åpner vi opp for publikums tilbakemeldinger og spørsmål. Det er også en faglig veileder tilstede for å sikre faglig tyngde. 12.februar har vi med oss Gisken Armand.
gisken-armand-hoyopplost_sorthvitt_foto Øyvind Eide
foto: Øystein Eide
Det er et åpent arrangement med gratis inngang.
Vil du se på hva som rører seg av skuespillere og få et insider blikk på arbeidet?
Bare dukk opp fra 19.30.
Vil du stå på scenen?
Meld deg på gjennom hjemmesiden www.vsgod.no.

Gisken Armand debuterte 14 år gammel på Den Nationale Scene, og har vært ansatt ved Nationaltheatret fra 1988. Hun har tolket en rekke ledende Ibsen-roller, som Gerd i Brand, Hilde Wangel i Byggmester Solness og både Hilda og Ellida Wangel i Fruen fra havet. Hun har også spilt Ho i Nokon kjem til å komme, Olivia i Hva dere vil (Helligtrekongersaften), tittelrollen i Medeia, Olga i Tsjekhovs Tre søstre, Helene i Festen, Dronning Elisabeth i Maria Stuart og Helena i «En Midtsommernattsdrøm». 

Gisken Armand har hatt store roller i en rekke norske filmer og fjernsynsproduksjoner. Hun hadde rollen som Ingbjørg i Kristin Lavransdatter (1995), som politietterforskeren Hilde i Insomnia (1997) og som prostituerte Maja Durban i Evas øye(1999). Andre filmer er Smykketyven (1990), Ti kniver i hjertet (1994), og Den som frykter ulven (2004). Hun hadde ledende roller i fjernsynsseriene Ved kongens bordKodenavn Hunter og Størst av alt. Gisken Armand har også lest inn flere lydbøker.

 

 

 

www.vsgod.no

Værsågod er et tilbud for profesjonelle skuespillere som ønsker å vise frem arbeidet sitt. Vi ønsker alle kunstneriske utrykk velkommen, så lenge skuespilleren er i fokus. På slutten av visningen vil det være åpent for publikum og faglig veileder til å komme med kommentarer, konstruktive tilbakemeldinger og spørsmål.

Faglig veiledere er veletablerte skuespillere som deler av sin erfaring for å kunne hjelpe kollegaer videre i sitt arbeid!

“Det var en utelukkende positiv opplevelse å delta på Værsågod. Publikum møtte aktørene med varme og oppriktig interesse. Jeg håper flere scenekunstnere velger å bruke det strålende tilbudet som Værsågod er. Jeg deltar gjerne igjen!”

-Trude-Sofie Olavsrud Anthonsen, aktør.

«Tenk at det finnes et sted i Oslo der skuespillere kan prøve ut nytt materiale for publikum i helt trygge omgivelser. Det er nyttig for skuespilleren og underholdende for publikum. Velkommen»

– Svein Tindberg, faglig veileder.