FERD II

FERD II

Screen Shot 2018-12-20 at 15.30.37

Stjernepianist Ingrid Andsnes spiller på denne konserten et av den romantiske klavermusikkens høydepunkter, Schumanns Kreisleriana. Dette er en reise i galskapens, fantasiens og kjærlighetens verden – verket ble også skrevet i mani over kun fire dager. Gösta Nystroems Sångar vid havet presenteres her av Cecilia Lund Tomter og Edel Marie Bolstad, studenter i Matti Hirvonens Liedklasse ved Norges Musikkhøgskole. Åpningen står harpist og komponist Une Alexander Vesje for.

19. Mars 2019 i CaféTeatret kl. 20.00

Uno Alexander Vesje Life is flashing before my eyes and I realize that it all started with a blackbird

Next stop

Ferd (urfremføring)

Uno Alexander Vesje, harpe

Gösta Nystroem Sånger vid havet

Cecilia Lund Tomter, sopran

Edel Marie Bolstad, klaver

Robert Schumann Kreisleriana, op. 16

Ingrid Andsnes, klaver