Værsågod – 12. mars

Screen Shot 2019-03-12 at 08.39.42

 

Værsågod er en visningsarene for profesjonelle skuespillere. Skuespillerne melder seg på i forkant, med arbeid de er aktuelle med. Arbeidet er gjennomarbeidet, men kanskje aldri vist for et publikum før? Værsågodkveldene er variert med monologer, scener, musikalinnslag, komedie og tragedie. Alt er lov, så lenge det er skuespilleren som er i fokus.

På slutten av kvelden åpner vi opp for publikums tilbakemeldinger og spørsmål. Det er også en faglig veileder tilstede for å sikre faglig tyngde. 12.mars har vi med oss Anne Kokkinn! Hun var med oss i fjor og leverte konstruktiv, stødig og inspirerende tilbakemeldinger.

OBS, OBS!
Dette arrangementet avviker fra de vanlige kravene til profesjonalitet. Det betyr at hvis du definerer deg selv som skuespiller, kan du søke om å bli med i programmet. Også med alternative utdanningsløp innen skuespillerfaget. Kvelden blir ellers gjennomført som normalt.

Det er et åpent arrangement med gratis inngang.

Kveldens skuespillere:
Arild Søgnen
Tobias Aksdal
Hamza Kader
Hakob Ekmann
Darius Emadi

Vil du se på hva som rører seg av skuespillere og få et insider blikk på arbeidet?
Bare dukk opp fra 19.30.

Vil du stå på scenen?
Meld deg på gjennom hjemmesiden www.vsgod.no.

kl. 20.00 – Gratis

 

 

 

 

“Det var en utelukkende positiv opplevelse å delta på Værsågod. Publikum møtte aktørene med varme og oppriktig interesse. Jeg håper flere scenekunstnere velger å bruke det strålende tilbudet som Værsågod er. Jeg deltar gjerne igjen!”

-Trude-Sofie Olavsrud Anthonsen, aktør.

«Tenk at det finnes et sted i Oslo der skuespillere kan prøve ut nytt materiale for publikum i helt trygge omgivelser. Det er nyttig for skuespilleren og underholdende for publikum. Velkommen»

– Svein Tindberg, faglig veileder.