SELEMO! dobbeltkonsert med Lauren og Michael Augustin

SELEMO! En konsertserie som feirer solen, våren og musikken!

selemo1

Første kveld i konsertserien er dobbeltkonsert med Lauren og Michael Augustin fredag på Cafeteateret på Grønland! Under kan finner du info om artistene og høre en liten smakebit.

CC (forhåndsbestilling): 120,-
CC (kjøp i døra): 150,-

//
MICHAEL AUGUSTIN
Vincent Michael Augustin aka ‘Michael Augustin’ dannet i 2014 et passiv-aktivt rock band, men da resten av bandet begynte å hoppe over øvelser bestemte han seg for å satse på en solokarriere. Han begynte å produsere for seg selv, og med bangeren «Oh My» satt Michael Augustin navnet sitt på kartet. Musikken er inspirert av kunstnere som Michael Jackson, Kanye West og fler.

Hør «Oh My» her: https://www.youtube.com/watch?v=7ltEXCUGUrg

//
LAUREN
Lauren Holmen aka ‘Lauren’ er en slags menneskelig definisjon av allsidighet. En ekte Oslo-jente fra Cuba som både snakker og rapper på spansk, engelsk og norsk. Det unge talentet tilbyr en herlig blanding av hip-hop, beats og latinske rytmer. Lauren er om dagen aktuell med singlene “Slave” og “Look At Me Now”.

Hør «Slave» her: https://www.youtube.com/watch?v=Eh9uC9EyhaM

///
OM SELEMO!

SELEMO! (/selemô/ = vår på Sesotho) er Oslo Afro Arts Festival sin første satsning utover festivalen i August. Vi ønsker å løfte og styrke musikk gjennom året, og er glade for å kunne presentere seks arrangementer og konserter denne våren. Det blir fem konserter, en middag og en workshop fylt med unge og etablerte musikere, RnB, jazz, pop og senegalesisk mat!

Velkommen!

Tusen takk til Sparebankstiftelsen for støtte til å gjennomføre konsertserien.

2019 er FNs Internasjonale år for urfolkspråk!
Sesotho er offisielt spark I Lesotho, et av 11 offisielle språk i Sør-Afrika og ett av 16 offisielle språk i Zimbabwe. Sesotho er et av over 400 bantuspråk en språkgruppe mest utbredt i sydlige og østlige Afrika. Les mer om det Internasjonale året for Urfolkspråk her: https://en.iyil2019.org/