Klish Akustisk

Klish Akustisk. Foto: Marius Fiskum / Nordlysfestivalen

Klish Akustisk.
Foto: Marius Fiskum / Nordlysfestivalen

Torsdag 9. mai
kl. 21.00
Billetter kr 200 kan kjøpes her: https://nordicblacktheatre.ticketco.events

 

“Nedstrippa, sexy og vellykka!” – Backbeat, iTromsø

Glem alt du har hørt tidligere! En av landets fremste rappere har slått seg sammen med akustisk band og er klar til å presentere låtene sine i en forførende akustisk drakt på Nordic Black Theatre & Cafeteatret 9. mai.

Rapperen Jon-Are Masternes, som går under artistnavnet Klish, er en av landets mest hardtarbeidende og unike rappere. Tromsø-rapperen blander gjennomarbeidet og smart tekstforfatteri med cloudy deppiser og anthems.

Prosjektet er produsert av kollektivet North Of. I bandet finner vi pianist Eirik Fjelde (Dagny, Vuyo, Chris Holsten), bassist Morten Steene (The band called Oh, Nova Onda) og Frode Larsen (The band called Oh, Kantona).

“De fire musikerne jobber veldig godt sammen, som et velsmurt maskineri. Konserten er full av frekke pianokomp, som på låtene som «Ballonga» og «Å og a». Bandets tolkning av sistnevnte låt er kolossal. Det høres ut som et Klish står foran et helt orkester.” – Backbeat, iTromsø

Tunge 808-trommer og heftige synther har blitt erstattet med flygel, perkusjon og bass – og i sentrum av det åpne lydlandskapet leverer Klish sine sedvanlige underfundige og konseptuelle tekster.