«Kvinnen som sang» Fortellingen om Kouame Serebas eventyrlige liv – 4. nov

Nordic Black Theatre & Oslo World presenterer:

Kvinnen Som Sang
1. – 5. november 2019

kjøp-billetter-buy-tickets

billetter til alle forestillinger finnes her: http://nordicblacktheatre.ticketco.events/

Morten Krogvold
foto: Morten Krogvold

Nordic Black Theatre & Oslo World presenterer:

«Kvinnen som sang»
En soloforestilling med sang, musikk og en personlig historie

Jeg kommer fra en søskenflokk på 11. Moren min hadde alltid noe å gjøre. Det jeg sitter igjen med nå, er at hun sang. Hun sang alltid hjemme mens hun jobbet, og det var det beste jeg visste da jeg var liten. Hun sang ikke nødvendigvis for oss eller til oss, hun bare sang eller nynnet en sang. Det virket som om hun hadde det bra. Jeg fant trygghet i dette. Denne tryggheten har vært det kraftigste verktøyet jeg har hatt med meg når jeg har reist ut i den store verden.

-Kouame Sereba-

Kouame Sereba har holdt konserter og forestillinger rundt i verden og mer enn 4000 forestillinger i Norge bare i regi av Rikskonsertene.

Hvem er denne mannen, Kouame Sereba? Og hvorfor tittelen “Kvinnen som sang”?

I en alder av 20 år og med kun 150 kroner i lomma la jeg ut på en reise uten å vite hvor jeg skulle ende. Jeg reiste fra Elfenbenskysten til nabolandet Mali. Fra Mali videre til Niger, Nigeria, Kamerun, Den sentralafrikanske republikk og videre til Sudan, Egypt, Israel. Og endelig, nesten 4 år senere, tok jeg et fly fra Tel Aviv i Israel til Fornebu i Norge.

-Kouame Sereba-

Kouame Sereba: Sang og fortelling

Erik Wøllo: Lyddesign

Helga Samset:  Tekstbearbeiding og regi

Cliff A. Moustache: Regi

kjøp billetter her

kjøp-billetter-buy-tickets

billetter til alle forestillinger finnes her: http://nordicblacktheatre.ticketco.events/