SOFA label-kveld: DANS LES ARBRES, PIP & PROPAN

 

SOFA MUSIC er en av de viktigste etikettene for eksperimentell musikk i Norge. Labelen startet opp sent i 1999 av Ivar Grydeland og Ingar Zach. De første utgivelsene kom ut i 2000 og i dag nesten
20 år senere teller katalogen 76 utgivelser i Cd, LP og digitalt format. Idag drives labelen av Martin Taxt, Kim Myhr og Ingar Zach.
SOFA MUSIC har sakte men sikkert i løpet av de siste 20 årene opparbeidet seg et kvalitetsstempel internasjonalt. Labelen har fått en kultstatus i det eksperimentelle markedet, og utgivelser som kommer ut på SOFA MUSIC får automatisk kredibilitet på grunn av katalogens kvalitet, både visuelt og auditivt.
Blant artistene som gir ut sin musikk på SOFA MUSIC er: Streifenjunko, Dans les arbres, Microtub, Sheriff of Nothingness, Sidsel Endresen, Kim Myhr, Keith Rowe, John Tilbury, Kjell Bjørgeengen, Ingar Zach. Propan. Fredrik Rasten, Michael Duch og mange flere.

Som en forsmak på 20 års jubileumet i 2020 ønsker SOFA MUSIC å presentere denne labelkvelden på Cafeteatret med ferske og allerede kritikerroste album fra:

Pressebilde Propan

– PROPAN(vokal/elektronikk duo Natali Garner og Ina Sagstuen)
https://www.facebook.com/pg/propanduo/about/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– PIP(trompet/gitar duo Torstein Lavik Larsen og Fredrik Rasten)
https://pipband.com/

Pressebilde Dans les arbres

– DANS LES ARBRES(Christian Wallumrød –piano, Ivar Grydeland – gitar, Ingar Zach –slagverk.

Xavier Charles–klarinett).
https://danslesarbres.net/
Kom og hør !

Inngang 150 NOK
www.sofamusic.no

 

Festival Musiques improvisées 1ère édition. Dans les arbres from Les Quinconces – L’espal on Vimeo.

kl. 19:30