Blårollinger – Kouame Sereba

kouame blårollinger

Heftige rytmer og sprell på Caféteatret!

Med sin gledesspredende forestilling skal Kouame dele sitt musikalske univers med alle små og store – der rytmelek og musikkglede er det aller viktigste. Herr Sereba har opptrådt på Blårollinger flere ganger tidligere, og vi gleder oss til et usedvanlig hyggelig gjensyn denne lørdagen!

Kouame er født og oppvokst på Elfenbenskysten i Vest-Afrika. Her var han aktivt med i flere forskjellige kulturgrupper hvor han drev med musikk og drama. Den allsidige musikeren reiste over store deler av det afrikanske kontinentet før han kom til Norge på midten av 80-tallet.

Siden den gang har Kouame med musikk, dans og drama i mange forskjellige sammenhenger. I dag turnerer han jevnlig med sine musikk-workshops og konserter landet rundt, både som freelancer og med Rikskonsertene. Kouame har også spilt hundrevis av konserter for barn, unge og voksne i land som Japan, England, Tyskland, Sør-Afrika, Grønland og Island.

Vertskapet på Caféteatret stiller med vafler og diverse andre godsaker!

Dørene åpner 12:30, konsertene begynner 13:00.

Barn: 50,- (de under 2 går gratis) / Voksne: 100,-
Familiebillett: Familiebillett (inntil 2 voksne + inntil 4 barn) – 350

https://konsertforeninga.ticketco.events/no/nb/e/blaarollinger_paa_cafteatret_kouame_sereba

I samarbeid med Konsertforeninga. Støttet av Oslo Kommune og Norsk kulturråd

www.konsertforeninga.no

ALLE KONSERTER BEGYNNER KL. 13.00.
BILLETTEN KOSTER 50 KRONER FOR BARN OVER 2 ÅR OG 100 FOR VOKSNE.

Blårollinger

Facebook page