OAAF konsert: PASHA

pasha

kjøp-billetter-buy-tickets

PASHA
Pasha er et av de mest karakteristiske up & coming hip-hop ikonene som beveger seg i musikknorge. Bare 22 år gammel har Pasha har allerede blitt «One To Watch» av gigantmagasinet NME og skapt buzz i norsk media som Transworld, 730.no, Clique og Kingsize Mag med sin enestående, lekne stil.

Med sin karakteristiske «Fro» har Pashas første singler «Around the Area» og «Colorblind» fått mye positiv oppmerksomhet på toppen av Spotifys «viral»-lister i hele Skandinavia og medhold fra The Ride Channel og Rap City. I tillegg har musikken fått velfortjent oppmerksomhet fra NRK P3, og studentradio over hele landet.

Pasha er kjent som en karismatisk energibombe på scenen, og har varmet opp for hip-hop legender som ONYX og DJ Premier. Nylig opptråtte han på X-GAMES i Oslo der han ble en umidelbar favoritt hos både deltagere og publikum, før han fylte Musikkflekken til randen under releasekonserten til debut albumet «Bodega».

Sjekk ut en av Pashas nyeste låter, ‘Chili’, her: https://soundcloud.com/toothfairymusic/pasha-chili/s-HlI2F

Følg Pasha
FB: https://www.facebook.com/PashaCute/
Instagram: https://www.facebook.com/PashaCute/
Twitter: https://twitter.com/pashathegud

—————————————————————-
OSLO AFRO ARTS FESTIVAL (OAAF)
Oslo Afro Arts Festival (OAAF) er en pulserende musikkfestival som feirer Afro Arts: kunst og musikk med røtter fra tradisjoner og kulturer fra forskjellige land på det afrikanske kontinentet som foregår på Grønland i Oslo.

Festivalen er en fortsettelse av Zimfest Oslo, en zimbabwisk musikk- og kulturfestival som startet i 2014. Den tar sikte på å være en festival som vise den enorme bredden som finnes i afrikansk kunst- og kulturarv, og være en plattform for dette.
OAAFs program består av konserter, slampoesi, dansopptredener, filmvisning, workshops, forelesninger og arrangementer for barn og ungdom. I tillegg arrangerer vi et afrikansk marked med boder, mat, aktiviteter for barn og musikk.

OAAF jobber i tråd med FNs retningslinjer for «anerkjennelse, rettferdighet og utvikling» gjennom å fremme respekt, beskyttelse og oppfyllelse av alle menneskerettigheter og grunnleggende frihet for mennesker med afrikansk opprinnelse.
Disse målene utfordrer samfunnet til å sette fokus på å anerkjenne folk med afrikansk opprinnelse og deres betydelige bidrag til verdenssamfunnet, å foreslå konkrete tiltak for å fremme deres fullstendige inkludering, og bekjempe alle former for rasisme, rasediskriminering, fremmedhat og intoleranse.
På bakgrunn av dette vil OAAF arbeide for å skape en åpen og inkluderende festival hvor afrikansk kultur kan oppleves gjennom kunst, musikk, mat, diskusjon, informasjon og samhandling. Videre ønsker vi å bidra til å styrke den internasjonale musikkscenen i Oslo og inspirere musikere til å samarbeide på tvers av etnisk, kulturell og religiøs tilhørighet.