OAAF, Samspill & Kampenjazz presenterer: Mosambique Tre feat. Ivan Mazuze

ivan mazuze

Billetter kan kjøpes her

Søndag 25. august avsluttes Oslo Afro Arts Festival med en samarbeidskonsert mellom Mosambique og saksofonisten Ivan Mazuze – fra Mosambik.
Det er også Sesongstart for Kampenjazz høstsesongen!

I anledning denne konserter er Mosambique strippet ned fra fem til tre musikere, og sammen med Ivan Mazuze skaper de et musikalsk vitaminkick med Mosambik, bokstavelig talt, på alle kanter..

Vær ikke i tvil: Ivan Mazuzes elegante og lekne saksofontone har sine røtter dypt i afrikansk tradisjon og rytmikk. Kall det verdensjazz, fusion eller afrikansk jazz, resultatet er uansett ekstremt hørbart!

Her sitter du ikke stille!

//
MOSAMBIQUE TRE
Mosambique Tre er bandet som får folk ned fra barkrakkene og ut på dansegulvet! Sammen skaper de en hybrid av jazz, elektronisk, dansemusikk, afro-beat, hip-hop og funk.
Bandet viser at jazz har ingen problemer med å være dansbart!

//
IVAN MAZUZE
Ivan Mazuzes elegante og lekne saksofontone koblet med utadvendt musikalsk energi, gir assosiasjoner til amerikanske storheter som Branford Marsalis, til tross: Røttene sitter
fortsatt dypt i afrikansk tradisjon og rytmikk. Kall det verdensjazz, fusion eller afrikansk jazz, resultatet er uansett ekstremt hørbart!

Musikere:
Ivan Blomqvist – Keys og komposisjoner
Kristian B. Jacobsen – Bass
Henrik Lødøen – Trommer
Ivan Mazuze – Saksofon

I mars 2019 slapp Mosambique debut albumet ”Big City Moves” på Jazzland Recordings.

I 2018 slapp Ivan Mazuze sitt nyeste album ”Moya” på Losen Records.

Denne konserten arrangeres av Kampenjazz, Oslo Afro Arts Festival og Samspill International Music Network med støtte fra Kulturrådet og Oslo Kommune.

 

—————————————————————-
OSLO AFRO ARTS FESTIVAL (OAAF)
Oslo Afro Arts Festival (OAAF) er en pulserende musikkfestival som feirer Afro Arts: kunst og musikk med røtter fra afrikanske tradisjoner og kulturer. Festivalen foregår på ulike scener og lokasjoner på Grønland i Oslo.

Festivalen ønsker synliggjøre den enorme bredden som finnes i afrikansk kunst- og kulturarv, og være en plattform for dette.
Programmet består av konserter, spoken-word, dans, bokbad. workshops, debatter og arrangementer for barn og ungdom. I tillegg arrangerer vi Bakgårdsfest med konserter, marked, verksteder, matsalg og aktiviteter for barn og unge.