AVLYST – Kampenjazz: Skarbø Skulekorps

Nordic Black Theatre & Cafeteatret tar en for laget og holder stengt t.o.m. 13. april. 

Vi avlyser alle forestillinger, konserter, private arrangementer og andre publikumsaktiviteter. Dersom du har kjøpt billett gjennom vårt billettsystem på TicketCo vil du snart bli kontaktet og få refundert kjøpet. Dette gjelder også forestillingen «After The Dream» på Den Norske Opera og Ballett. Operaen kontakter publikum angående deres billettkjøp så raskt som mulig.

Vi beklager de ulemper dette medfører.

søndag 29. mars kl. 20:00

Signe Emmeluth: altsax, elektronikk, Eirik Hegdal: C Melody sax, klarinett, Stian Omenås: trompet, Guostė Tamulynaite: synth, orgel, Ivar Grydeland: pedal steel, gitar, Chris Holm: bass, synth, Øyvind Skarbø: trommer, banjo, Hans-Olav Molde: lyddesign

Kampenjazz- Skarbø Skulekorps

Foto Helge Skodvin

kjøp-billetter-buy-tickets

Den norske korpsbevegelsen fikk sommeren 2019 et stort løft og et helt nytt tilskudd. Da Øyvind Skarbø skulle planlegge et bestillingsverk til Nattjazz, kom han over en annonse på Finn.no. Frogner skolekorps ville selge alle uniformene sine for en tusenlapp. Da dukket idéen opp: Hva med å starte et alternativt skolekorps? Uniformene ble kjøpt, derfra har Skarbø Skulekorps gått fra seier til seier.

Skarbø har satt sammen et toppa lag med noen av de aller beste musikerne i Skandinavia. Ei strålende plate ble utgitt høsten 2019 på plateselskapet Hubro. Det ble anmeldelser der kritikerne overgikk seg selv og hverandre i panegyrikk.

Det blir fengende og uforutsigbart på samme tid, med referanser til så mange sjangre at det ikke gir mening å prøve å kategorisere.

Ingen Sousa-marsjer og sur treblås her!

Kampenjazz er en jazzklubb som ble etablert i år 2000, og som holder til i flotte lokaler i Hollendergt. 8 på Grønland i Oslo.Klubben har som mål å gjennomføre jazz – og jazzrelaterte konserter på et høyt kunstnerisk nivå, og vi ønsker å presentere hele spekteret , fra det tradisjonelle til det helt nye innenfor rytmisk improvisert musikk. Hovedvekten av musikken vi ønsker å presentere ligger på ny norsk originaljazz, eller eldre jazz i ny musikalsk drakt.

www.kampenjazz.com