konsert: Norwegian World Orchestra

norwor

Velkommen til konsert med Norwegian World Orchestra på Cafeteatret

lørdag 21. desember kl 16.00
Gratis inngang!

Norwegian World Orchestra som også går under navnet NOWOR er et orkester ledet av Javid Afsari Rad. NOWOR har en fleksibel besetning som forandrer seg fra konsert til konsert. Denne kvelden blir det forskjellige konstellasjoner fra duoer til fullt ensemble. Konserten blir spesiell for oss da det blir første konsert med NOWOR uten Solo Cissokho som dessverre gikk bort tidligere i år. Vi ønsker å hedre han med denne konserten.
Besetningen denne kvelden er:
Javid Afsari Rad – santur og musikalsk leder,
Harpreet Bansal – fiolin,
Bendik Foss – bratsj,
Rohini Sahajpal – sitar,
Jai Shankar – tablas,
Adrian Fiskum Myhr – kontrabass,
Trygve Seim – saksofon,
Ibou Cissokho – kora.