AVLYST – Monsund Releasekonsert

Nordic Black Theatre & Cafeteatret tar en for laget og holder stengt t.o.m. 13. april. 

Vi avlyser alle forestillinger, konserter, private arrangementer og andre publikumsaktiviteter. Dersom du har kjøpt billett gjennom vårt billettsystem på TicketCo vil du snart bli kontaktet og få refundert kjøpet. Dette gjelder også forestillingen «After The Dream» på Den Norske Opera og Ballett. Operaen kontakter publikum angående deres billettkjøp så raskt som mulig.

Vi beklager de ulemper dette medfører.

monsund

Lørdag 14. mars, dørene åpner kl. 20 og konsertstart kl. 21.
200,- voksen 100,- student

MONSUND GJENTAR SUKSESSEN FRA I FJOR, OG LAGER FEST PÅ CAFETEATRET I OSLO!

Med en rykende fersk plate ute, over et år etter sin norgesturné, samler fjorårets kull ved jazzlinja på Sund folkehøyskole seg sammen for å feire sin egen utgivelse fra prosjektet Monsund!

I løpet av året på folkehøyskole dro gjengen på en 2 ukers lang turné, der de besøkte 8 norske byer, og spilte for fulle hus til stor jubel og begeistring. I April 2019 spilte de inn musikken fra turen i Øra studio i Trondheim. Innspillinga har resultert i en plate som kommer ut 14. februar på alle plattformer der du lytter til musikk! Monsund er et prosjekt med egenkomponert materiale som fremføres med improvisasjon, energi, tunge riff og melodiøse partier, som viser allsidighet og et ungt og moderne jazzutrykk.

I dag studerer nesten alle av de 13 utøverne musikk ved de fremste instituttene for jazz i Norge, henholdsvis i Trondheim, Oslo og Bergen. Man kan med andre ord forvente seg en konsert det slår gnister av, og noe du virkelig ikke vil gå glipp av!
Bandet består av:

Jon Espelid – trommer
Jonas Farstad – gitar
Sol Strøm Jensen – vokal
Erik Egge Jordheim – saksofon
Kristin Øyangen Lindberg – vokal
Oskar G. Lindberget – saksofon
Alf Kippersund Nordseth – trommer
Cornelius Odegard Risberg – gitar
Peter Robertstad – trombone
Audun Rørmark – fiolin
Elias Skeidsvoll – bass
Una Aurora Sand Venås – vokal
Gard Fredrik Hvammen – piano