Værsågod – 18. feb med Hårvard Bakke

vsgod feb

Hjertelig velkommen til sesongens første Værsågod! ⭐️

Det er fortsatt mulig å søke om plass i programmet gjennom våre hjemmesider www.vsgod.no

Kveldens skuespillere – kommer!

Kveldens faglig veileder: Håvard Bakke

I samarbeid med Nordic Black Theatre & Cafeteatret og Norsk Skuespillersenter.

Værsågod er bare kjærlighet. Kjærlighet til skuespillerne på scenen og til faget. Værsågod er til for å støtte utøverne i deres arbeid og alle skal gå hjem med verdifulle innspill for videre utvikling.

Alle kunstneriske uttrykk er velkomne. Du kan ta med arbeidet ditt til Værsågod-scenen enten det er en monolog, en scene med flere skuespillere, en enakter eller deler av et stykke. Materialet skal være godt bearbeidet, men behøver ikke å være «ferdig».

Når visningen er over deler publikum sine refleksjoner og kommer med spørsmål. Deretter får faglig veileder ordet og gir konstruktive tilbakemeldinger og innspill. Værsågod er gratis for både aktører og publikum.

FAGLIG VEILEDER:
Håvard Bakke (f. 1974) er for tiden aktuell i rollen som Kaptein von Trapp i musikal-suksessen «The Sound of Music» på Folketeateret, og kan i år se tilbake på en 30 år lang karriere som inneholder film, tv, teater, musikaler, konserter, dubbing, lydbøker, voiceover og mye mer.

TIDLIGERE FAGLIGE VEILEDERE:
Mariann Hole, Ulla Broch, Andrea Bræin Hovig, Anders Hatlo, Gisken Armand, Fridtjov Såheim, Anne Kokkinn, Thorbjørn Harr, Line Verndal, Trond Fausa Aurvåg, Ellen Horn, Lena Kristin Ellingsen, Stig Henrik Hoff, Per Christian Ellefsen, Henrik Mestad, Kjersti Elvik, Rolf Kristian Larsen, Cecilie Mosli, Svein Tindberg, Håvard Bakke, Ingrid Bolsø Berdal.

 

vsgod 2020

Værsågod er en visningsarene for profesjonelle skuespillere. Skuespillerne melder seg på i forkant, med arbeid de er aktuelle med. Arbeidet er gjennomarbeidet, men kanskje aldri vist for et publikum før? Værsågodkveldene er variert med monologer, scener, musikalinnslag, komedie og tragedie. Alt er lov, så lenge det er skuespilleren som er i fokus.

På slutten av kvelden åpner vi opp for publikums tilbakemeldinger og spørsmål. Det er også en faglig veileder tilstede for å sikre faglig tyngde. 23. april har vi med oss Andrea Bræin Hovig.

Det er et åpent arrangement med gratis inngang.

Vil du se på hva som rører seg av skuespillere og få et insider blikk på arbeidet?
Bare dukk opp fra 19.30.

www.vsgod.no