Farasoo – 5. juni

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredag 5. juni, kl. 20:00, 200 kr/100 kr
(Dørene åpner kl 19:00)

Facebook-event

kjøp-billetter-buy-tickets

Mirsaeed Hosseiny Panah (santoor/vokal/komponist) er opprinnelig fra Iran og kom til Norge for å studere på Norges musikkhøgskole i 2017. Han tar nå en master i komposisjon hos Helge Sunde. Mirsaeed er aktiv utøver og komponist og har de siste årene hatt en rekke konserter bla i Oslo, Bergen, Voss og Tromsø.

Bjørk-Guinevere Kinsella Eide (piano/vokal) kommer fra Bodø og har de siste årene studert bachelor i orkesterdireksjon på Norges musikkhøgskole og Hfm Hanns Eisler i Berlin. Fra høsten 2019 studerer hun master i piano hos Sergej Osadchuk på musikkonservatoriet i Tromsø. Bjørk har vært solist ved flere anledninger i inn- og utland, samt spilt konserter under bla. Nordland Musikkfestuke, GLØTT og Oslo Kulturnatt.

Sammen har de en duo kalt «Farasoo» (persisk for «beyond»). Duoen kombinerer norsk og persisk musikk, i tillegg til å spille nyskrevet musikk av Mirsaeed Hosseiny Panah. De har spilt konsert på Kulturhuset i Oslo (2020), og har flere konserter foran seg, bl.a. i Tromsø domkirke (avlyst), på Vega Scene (avlyst) og under Nordland musikkfestuke. De har mottatt støtte fra Tvibitstigen (2019) for enkelte prosjekter.

SMITTEVERNSREGLER
Vi følger myndighetenes smittevernsregler og sørger for en trygg konsertopplevelse.
• Billetter kjøpes på TicketCo og selges ikke i døren.
• Vi tilbyr mat (pizza) og drikke.
• Du bestiller og får servert mat/drikke ved bordet ditt. Betaling kun med kort/Vipps.
• Dørene åpner kl. 19:00 (konsertstart kl. 20:00) og vi anbefaler at du kommer tidlig.

Vi gleder oss!