Papegøyen som ikke likte løgner – 24.-26. november

Zeze_papegøye

Lukkede visninger for barnehager.

Forespørsel sendes til Zezé Kolstad:
zeze@didaprod.no

Trailer av forestillingen:

Papegøyen som ikke likte løgner er en barneforestilling for barn i alderen 3-8 år. Her møter du papegøyen Odidé som lever et farefullt liv siden flere ønsker å kvitte seg med henne. Hun avslører nemlig alle som lyver, og dette er ikke særlig populært for nabokjerringa som sladrer fælt, ektemannen som lyver eller kjeltringen i nabolaget. Zezé og Alma forteller historien gjennom tekst, poesi, sang og dans, og Lius har mange kreative løsninger for å skape stemningsfulle lydbilder og nødvendige lydeffekter for å krydre opp forestillingen. Vi har latt oss inspirere av den afrikanske fabelen «Papegøyen som ikke likte løgner» og Sarah Camille, norgesmester i slampoesi og barnebokforfatter, har skrevet teksten til stykket.

Det vil bli rytmer fra både munn og kropp, humor og en verden full av farger.

Initiativtager, idé og konsept: Zezé Kolstad
Skuespillere: Alma Bø og Zezé Kolstad
Musiker og komponist: Lius Baruch
Scenetekst: Sarah Camille
Kostyme og scenografi: Rubi Franklin Kwarasey