Young Cisto // Album Release – 4. juni

Young Cisto

Torsdag 4. juni, kl. 20:00, 100 kr
(Dørene åpner kl. 19:00)

kjøp-billetter-buy-tickets

Facebook-event

Young Cisto er mest kjent for sine energiske forestillinger og vittige, men bevisste tekster han plasserer over instrumentaler. En Oslo-basert hiphop-artist som vokste opp i Italia med ghanesisk bakgrunn. Han begynte først å lage musikk på X-Ray Ungdomkulturhus og har drevet med det siden 2011.

Han har siden da bare gitt ut mer musikk enn noensinne og jobbet med norske hip hop artister blant annet Andreyun, King Shway, Kwezi Modo, Izzi Jay, Aligo, MissS Sophie osv. Har han også jobbet med flere produsenter fra tigerstaden blant annet Nick Hatch, Hermes, Victor Cornic og Vishie fra Sverige. Sangen hans «Rectangle» og «HakunaMatata» ga ham internasjonal anerkjennelse i tilleg til Sky Red (en kombinasjon av 450 000 streams på alle digitale plattformer).

Young Cisto er en ekspert utøver og har vist frem musikken sin på steder som Rockefeller Oslo, John Dee Oslo, Nordic Black Theathre, Cosmopolitan og mange forskjellige lokale og internasjonale arenaer.

SMITTEVERNSREGLER
Vi følger myndighetenes smittevernsregler og sørger for en trygg konsertopplevelse.
• Billetter kjøpes på TicketCo og selges ikke i døren.
• Vi tilbyr mat (pizza) og drikke.
• Du bestiller og får servert mat/drikke ved bordet ditt. Betaling kun med kort/Vipps.
• Dørene åpner kl. 19:00 (konsertstart kl. 20:00) og vi anbefaler at du kommer tidlig.

Vi gleder oss!