Askens lengsel // Boklansering – 22. august

Askens L_omslag.indd

Lørdag 22. august, kl. 18:00. Gratis
(Dørene åpner kl. 17:00)

kjøp-billetter-buy-tickets

Facebook

VELKOMMEN TIL BOKLANSERING – Askens lengsel!

Dette er Henrik Lunde Sælid og Hildi Bragasons første bokutgivelse. Boken Askens lengsel er resultatet av et samarbeid som har pågått over flere år. Sælids dramatiske bilder er tresnitt, akvatinter, malerier, oftest blandingsteknikker. Bragasons lyrikk uttrykker tidløse temaer og er både modernistiske og tradisjonelle i sin form.

I Askens lengsel veves dikt og bilder sammen til historier om menneskets indre reiser. En mytiskt farget stemning setter tonen og bringer oss inn i grenseland mellom det imaginære og det virkelige. I sitt forord til boken skriver den svenske poeten Håkan Sandell: «Dikt och bild går i dialog med varandra genom ett stort antal tänkbara samläsningar, vilket jag tror kommer att bidraga till att denna bok, innanför kulturen, länge kan hållas levande…»

Se også David Almers anmeldelse av boken i Retrogarde.org ​her

Ordinær pris for boken: kr. 500,-
Ved kjøp på boklanseringen den 22.8 får du kr. 50 i rabatt.

SMITTEVERNSREGLER
Vi følger myndighetenes smittevernsregler og sørger for en trygg opplevelse.
• Billetter kjøpes på TicketCo og selges ikke i døren.
• Vi tar i mot bestillingen ved bordet ditt. Betaling kun med kort/Vipps.
• Dørene åpner én time før start og vi anbefaler at du kommer tidlig.

Velkommen!