AVLYST // Sturla Stålsett og Støtteapparatet – 11. november

sturla

DETTE ARRANGEMENTET ER AVLYST – VI BEKLAGER.
Onsdag 11. november, dørene åpner kl 20 Konserten starter kl 21.

kjøp-billetter-buy-tickets

når jeg kjenner høsten herjer og rister hardt i alle trær… er det på tide med en konsert

Sturla Stålsett & Støtteapparatet  med Ragnar Moen, trommer Eli Wangberg, vokal Tron Fagermoen, bass Baard Slagsvold,  flygel

Sjekk ut albumene: Ingenting som før (2014) og Glansdager (2017)

Smittevern
Vi følger offentlige helsemyndigheters råd og nå er det kommet ytterligere innskjerpinger som vi innlemmer i vårt smittevern. Så for å sikre en trygg opplevelse for både gjester og ansatte, gjelder følgende:

  • Fra torsdag 29. oktober er det påbudt å bruke munnbind på serveringssteder når man ikke sitter ved et bord. Du må derfor medbringe eget munnbind når du besøker oss og ha det på ved innslipp, når du blir vist til ditt sete og ved toalettbesøk. Du kan kun ta av munnbindet ditt når du sitter på setet ditt i salen.
  • Publikum blir plassert ved bord eller på faste sitteplasser av vertene, så beregn god tid! Vi ber om tålmodighet og at dere bruker munnbind og holder avstand til andre gjester mens dette foregår.
  • Det er bordservering Du må bli sittende på tildelt plass under hele oppholdet, bortsett fra ved toalettbesøk. Da skal du på nytt ta på munnbindet ditt.
  • Kun personer fra samme husstand kan sitte med mindre enn 1 meters avstand.
  • Hold minst 1 meters avstand og ikke bli stående for å prate på vei til eller fra toalettet.
  • Alle billettkjøpere registrerer seg og sitt følge med navn og kontaktinfo når de kjøper billett, slik at det eventuelt kan smittespores i etterkant. Din informasjon lagres i 14 dager.
  • Sist men ikke minst – ved sykdomssymptomer eller karantene så må du bli hjemme. Gi oss gjerne beskjed om du ikke kommer!

Velkommen til Nordic Black Theatre & Cafeteatret