AVLYST//Kampenjazz – stream // Kongle trio – 7. mars

Liv Andrea Hauge: piano, Øystein Skjelstad Østensen: kontrabass, Veslemøy Narvesen: trommer og sag.
Foto: Margit R Omholt

Denne livestreamen er dessverre avlyst.

Søndag 7. mars, kl. 20:00, livestream

Livestream via Facebook

Sammen på scenen skaper musikerne i Kongle Trio et lekent og fritt musikalsk univers. Trioen gir plass til det skjøre og vakre, samtidig som sansen for beat, låtstruktur og utforsking av teksturer reflekteres i musikken. Samspillet er alltid i fokus, basert på en delt nysgjerrighet for mulighetene i et akustisk trioformat og for melodisk friimprovisasjon.

Trioen startet å spille sammen i 2019 etter at de tre møttes på Norges musikkhøgskole. Det klaffet både musikalsk og sosialt fra første stund, og siden har trioen spilt så ofte det har bydd seg en mulighet. Det er også plass til humor og sceneshow; det skal være gøy å spille, og minst like moro å høre på!

Som ett av fire band i finalen i JazzINTRO – Norsk jazzforums lanseringsprogram for unge musikere ­– 26. januar 2021, vil det før konserten være klart om vi ønsker vinneren velkommen denne søndagen.

Og alle kongler gleder seg!