Værsågod // digitalt – 16. februar

Tirsdag 16. februar, kl. 20:00, digitalt på Zoom.

Zoom-link

Facebook-arrangement

Kveldens skuespillere:
Nina Gjerstad
Benedicte Rabben
Kelly Ines
Siri Gussiås
Janina Vabø
Faglig veileder: Line Verndal

Hjertelig velkommen til sesongens første Værsågod!

Denne gangen stryker vi kriteriene og ønsker at alle som definerer seg selv som skuespiller skal søke om plass⭐️ Det vil si at du ikke trenger bachelor i skuespill eller tilsvarende erfaring for å få muligheten til å bli med. Søk om plass i programmet på vår hjemmeside: www.vsgod.no.

Som følge av restriksjonene vil Værsågod 16.februar foregå digitalt! Streamen er tilgjengelig for publikum som kan komme med tilbakemeldinger på det de ser, akkurat som på et vanlig Værsågod arrangement. Fjorårets sesongavslutning ble arrangert digitalt- med masse kjærlighet og respekt fra alle kanter! Vi gleder oss derfor til å gjenoppta suksessen i februar.

I samarbeid med Nordic Black Theatre & Cafeteatret og Norsk Skuespillersenter.

Værsågod er bare kjærlighet. Kjærlighet til skuespillerne på scenen og til faget. Værsågod er til for å støtte utøverne i deres arbeid og alle skal gå hjem med verdifulle innspill for videre utvikling.
Alle kunstneriske uttrykk er velkomne. Du kan ta med arbeidet ditt til Værsågod-scenen enten det er en monolog, en scene med flere skuespillere, en enakter eller deler av et stykke. Materialet skal være godt bearbeidet, men behøver ikke å være «ferdig».
Når visningen er over deler publikum sine refleksjoner og kommer med spørsmål. Deretter får faglig veileder ordet og gir konstruktive tilbakemeldinger og innspill. Værsågod er gratis for både aktører og publikum.

TIDLIGERE FAGLIGE VEILEDERE:
Jakob Oftebro, Mariann Hole, Ulla Broch, Andrea Bræin Hovig, Anders Hatlo, Gisken Armand, Fridtjov Såheim, Anne Kokkinn, Thorbjørn Harr, Line Verndal, Trond Fausa Aurvåg, Ellen Horn, Lena Kristin Ellingsen, Stig Henrik Hoff, Per Christian Ellefsen, Henrik Mestad, Kjersti Elvik, Rolf Kristian Larsen, Cecilie Mosli, Svein Tindberg, Håvard Bakke, Ingrid Bolsø Berdal