Kampenjazz – stream // Piano-forum – 14. mars

Søndag 14. mars kl. 20:00
100 kr (Livestream via TicketCo)


Anja Lauvdal, Jonas Cambien. Ayumi Tanaka. Johan Lindvall, Christian Wallumrød: piano

Christian Wallumrød sier om dette initiativet: 

Impulsen til prosjektet var tanken på alle de ulike pianistene som med åpen og utforskende holdning stadig dykker ned i dette instrumentet og leter etter noe. Det hadde vært kult med et slags forum der vi kunne møtes og prøve ut noe av det vi har funnet, eller noe som vi fremdeles leter etter. Et lite arbeidsfellesskap for åpen scene, og gjerne med mulighet for gjentakelse, der man kan gjøre et nytt forsøk med den samme musikken, eller noe annet. Derfor tok jeg kontakt med både Kampenjazz/Caféteatret og Kafé Hærverk, og begge steder har vist stor entusiasme for å legge til rette for noen sånne piano-hendelser. Dette er to av byens hardtarbeidende scener for nåtidsmusikken (i vid forstand!), og med sine ulike instrumenter og rom passer begge veldig bra for prosjektet. På konserten søndag 14. mars blir det små solo-sett med de fem musikerne.»