Lille Botsen // Mannen med den levende kofferten – 4. juli

Søndag 4. juli kl. 13:00, Botsparken (Grønland), gratis.

Facebook-event

Mannen med den levende kofferten
I denne intime forestillingen får barna oppleve en koffert som lever sitt eget liv, imponerende sjongleringstriks og en magisk kule. Barna blir engasjert med inn i forestillingen og får lære seg å være et godt sirkuspublikum.

Elementer fra sjonglering, akrobatikk, dans, meditasjon, teater, objektmanipulasjon, balansering og klovning brukes i en salig blanding som vil framkalle stunder med spenning, latter, undring og stillhet.

Av/med: sjongleringskunstner Diego Belda

Diego Belda, fra Chile, født 1982, er skuespiller spesialisert innen sjongleringskunsten, flammedrilling, klovning, fysisk bevegelse og objektmanipulasjon. Han har sin ‘utdanning’ ved å arbeide og å være i lære hos diverse sirkus/teater-grupper.

Belda har siden 2005 underholdt barn og voksne med improviserte show, barneforestillinger, flammeshow og kurs.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Lillebotsen-620x458.jpeg
Tegning: Ingvild Hammer

Fra 29. mai – 17. september, gratis familiearrangement i Botsen parken på Grønland.

Hold deg oppdatert via Facebook-eventen:

Facebook-event

Gjennom vår- og sommersesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus og annen underholdning på Lille Botsen Amfi. Programmet varierer fra gang til gang, stort sett til faste tider, og veksler mellom tema og målgrupper.

Oversikt over programmet finner du lenger ned, vær oppmerksom på at innholdet blir oppdatert fortløpende og vi tar alle forbehold om endringer.

Alle arrangementene er gratis med støtte fra:
-Bydel Gamle Oslo
-Oslo Kommune
-Kulturdepartementet