Lille Botsen // Young Cisto Release – 20. august

Fredag 20. august kl. 17:00-19:00, Botsparken (Grønland), gratis.

Facebook-event

Young Cisto er mest kjent for sine energiske konserter og med sine vittige, men bevisste tekster. En hip-hop artist fra Oslo, Norge, men vokst opp i Italia med ghanesiske røtter.

Han har samlet over 500 000 plays på alle musikkplattformer (Spotify, Soundcloud, Apple Music osv.) Han er inspirert av flere artister fra Lil Wayne, Bob Marley til Michael Jackson & Johnny Cash.

Fanbasen hans er veldig bred: strekker seg fra Milano (Italia) til Accra (Ghana) San Antonio (USA) og Oslo (NOR). Young Cisto har skapt en plass for seg selv inne hip hop, og musikken hans kan beskrives som en blanding av dancehall & hip-hop elementer med en konsekvent og økende lojal fanbase over hele verden.

Hos Lille Botsen Amfi (Grønlandsparken) finner du forskjellige kulturarrangementer for barn, ungdom og voksne hver eneste helg frem til midten av september.

Se fult program på botsen.no

Lille Botsen Amfi er en del av prosjektet «Slipp Botsen Fri» som handler om å få ta i bruk det gamle fengselet «Botsen» til kulturslott for seriøse og ivrige aktører innen kunst og kultur.