Exhibition Opening // Deep Dive by Anna Weilhartner – 16. september

Åpning torsdag 16. september kl. 19:00, gratis.
Utstillingen vises til 1. november.

Book time
In order to reserve seats for you and your companions, please contact us either by email at sarah@nordicblacktheatre.no or phone at 46364019. If you can’t make it to the opening, no worries, just book a time for another day.

We invite you to join us as we open Anna Weilhartner’s «Deep Dive» exhibition with an Artist Talk at the Nordic Black Theatre, in conversation with Sheila Leoneli.

The exhibition will be on display until November 1st.

The doors will be open one hour before the event, as will our bar for your refreshment needs. We look forward to having you join us!

Anna Weilhartner
I work with paintings, book art and printmaking. Throughout my artistic practice I embrace and discuss topics that cross my life, in an eclectic, random and naive way. My paintings have many layers, using egg tempera, oil, acryl and crayon. In my Artists’ books, I combine traditional bookbinding techniques with painting, experimental paper works and participatory elements.

Norsk
Ved å kombinere tradisjonelle bokbindingsteknikker med maleri og grafikk undersøker Anna Weilhartner hva rommet mellom bokpermene kan inneholde. Denne undersøkelsen resulter ofte i bøker som oppmuntrer til deltakelse eller har en tverrfaglig tilnærming. Utgangspunkt for hennes malerier er hverdagslig ting, mennesker og naturen som krysser hennes liv på en tilfeldig måte. Gjennom å male flere lag prøver hun å skape dybde og gi rom for flertydighet.

Exhibition Curator: Sarah Rezayat