Blårollinger // Din rytme – 13. november

Lørdag 13. november kl. 13:00 (dørene åpner kl. 12:30)

Facebook-event

Blårollinger ønsker velkommen til familiekonsert på Nordic Black Theatre!

Din rytme!
Vi lever alle i hver vår rytme. Hva er din? Bli med oss på en rytmisk oppdagelsesreise gjennom sang og dans, tull og tøys, fine lyder og heftige rytmer. Mariama Ndure og Karoline Wallace har satt sammen en forestilling for barn i alle aldre der de forteller, synger og spiller blant annet perkusjon, synth og kora. Med seg har de Lius Machado på gitar og perkusjon. Du kommer til å høre både helt ny musikk og folkesanger fra verden rundt. La oss finne grooven sammen!

Billetter:
Barn – 50
Voksne – 100
Barn under 2 år går gratis

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

www.konsertforeninga.no