Blårollinger // Mandarinsaft – 27. november

Lørdag 27. november, dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00.

Facebook-event

Blårollinger ønsker velkommen til familiekonsert på Nordic Black Theatre.

Mandarinsaft – på vei te en venn
Mandarinsaft inviterer til jubileumskonsert for store og små! I år fyller bandet ti år og feirer med en omfattende turné i Norge. På konsert med Mandarinsaft kan du gjennom musikken drømme deg tilbake til dinosaurenes tid, bygge det aller høyeste puteslottet og fly fra taket med en paraply. Bandet tar utgangspunkt i barns perspektiver og interesser, og det varierte musikalske uttrykket følges av tekster som er skrevet med innlevelse, alvor og humor.

Mandarinsaft består av Bendik Ulla, Even Jenssen, Anders Brønstad og Johannes Kuvås. Siden oppstarten i 2011, har bandet gitt ut fem plater, blitt nominert til Spellemannprisen og spilt over 900 konserter for barn.

Billetter:
Barn – 50
Voksne – 100
Barn under 2 år går gratis

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

www.konsertforeninga.no