Blårollinger // PLOPP – 5. desember

NB! Konserten er på søndag 5. desember kl. 13:00 (dørene åpner 12:30).

Facebook-event

Blårollinger ønsker velkommen til familiekonsert på Nordic Black Theatre!

NB! Denne konserten er på en søndag.

Rockebandet PLOPP – barnas favoritt!

Rockebandet PLOPP er norges tøffeste rocketrio med spreke egenkomponerte låter og tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. PLOPP er bandet som får deg til å digge rock. Gjennom humor og spilleglede blir man ledet inn i en verden full av overraskelser.

Plopp spiller sanger om venner, sommeren, løse tenner, hvordan man teller på forskjellige språk, bursdag og om at alt det gode starter på P, både pappasang og pizza pølser yeh yeh yeh! Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. Publikum er aktive deltakere på konsert og barn får komme opp på scenen og synge kjente barnesanger i rockedrakt.

Siden oppstarten i 2010 har PLOPP spilt over 1000 konserter i konserthus, på festivaler, på turneer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. PLOPP drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene hvor musikken, barn og familien er i fokus. Tilbakemeldinger tyder på at de voksne koser seg like mye på PLOPP-konsert som barna.

PLOPP har gitt ut tre plater: Den siste utgivelsen «Løs tann» kom ut i 2021. Musikken spilles mye på Nrk super. PLOPPs plater har solgt meget godt, og responsen fra både barn og voksne har vært strålende. Stor allsangfaktor grunnet heftig platesnurring i biler og på barnerom.

Det blir anledning til å kjøpe signerte cd plater etter konserten!

På www.plopp.no kan det lyttes til litt musikk og kikkes på bilder.

NB! Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

Billetter:

Barn – 50

Voksne – 100

Barn under 2 år går gratis.

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.