Blårollinger // Sultanens Sønn – 20. mars

Søndag 20. mars kl. 13:00
100 kr (voksen) / 50 kr (barn)
Familiebillett 300 kr (inntil 2 voksne + inntil 3 barn)
Barn under 2 år gratis.

Dørene åpner 12:30, konserten starter 13:00

Facebook-event

De Flunke presenterer familieforestillingen «Sultanens Sønn»

Den kjente sjøfarerfamilien Crovetto blir invitert til Sultanens rike. Langt utpå havet oppdager de at den yngste gutten, Pancho Crovetto, har gjemt seg med i lasten, og blir derfor med til Sultanens rike. Under et besøk hos Sultanen, blir lille Pancho utrolig nysgjerrig på Sultanens sønn, Al-Aziz, som ser ut til å gjemme en hemmelighet. Lille Pancho bestemmer seg for å finne ut hva slags hemmelighet Al-Aziz skjuler.

Forestillingen starter som en fortellerstund før en magisk glasskule og arabisk musikk bringer oss til der disse 2 karakterene møtes og deres reise i det å bli kjent utspiller seg videre med musikk, sang, sirkus og et flyvende teppe i et humørfylt og lekent samspill. Musikeren Safaa Al-Saadi og nysirkusartisten Diego Belda har jobbet sammen siden 2005 og har nå sammen skrevet, komponert og koreografert historien om Sultanens Sønn.

Publikum vil få høre Safaa’s egenkomponerte musikk, med røtter som strekker seg til gamle Mesopotamia, fremført på keyboard, tabla, tamburin og ney (arabisk fløyte). Av sirkusferdigheter vil publikum få oppleve balansering, objektmanipulasjon og sjonglering med glasskule, paraply, 5 baller og 3 hatter.

Av sikkerhetshensyn har vi ikke mulighet til å plassere barnevogner inne på Cafeteatret. Barnevogner settes utenfor Cafeteatret på eget ansvar. Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.

www.konsertforeninga.no