Utstillingsåpning og performance // Sceneanvisninger-uoppfylt rom av Ali Djabbary – 21. april

Torsdag 21. april kl. 19:00, gratis
Dørene åpner kl. 18:30

Facebook-event


Utstillingsåpning 19:00
Performance starter 19:30
Artist talk med Chris Erichsen 20:00

«Sceneanvisninger» er et tverrfaglig kunst prosjekt som jeg startet med Ole Lørgen Løvås for en del år tilbake. Uoppfylt rom, maleri er et fragment av helheten i dette prosjektet.

«Sceneanvisninger-uoppfylt rom, maleri»
I maleri er jeg opptatt med farger og tekstur. Maleriene består av lag på lag av farger, slik er det også med min egen identitet. Gjennom en lang arbeidsprosess eksprimenterer jeg med fargekomposisjon og bruk av forskjellig redskaper for å skape teksturen som passer bilde i sin helhet. Disse lagene skaper en dybde som gjør det mulig å observere stadig nye ting hver gang man ser på bildet eller fortelle historier. Dette metodiske arbeide er en utforskning jeg ønsker å videreutvikle i serien « Sceneanvisninger-uoppfylt rom. Maleri»

Exhibition Curator: Sarah Rezayat

Ali Djabbary
Jeg er født i Iran og bodd i Norge siden 1988 og har vært med i undergrunn kunstmiljøer i Oslo siden 90 tallet. Jeg var aktiv i kunstkollektivet Vincent Lunge Institutt fra 1992 til 2001. Tilknyttet Nordic Black Theatre siden 1996 og Verdensteatrer siden 1999. Jobber som frilans kunstner i ulike prosjekter.