Lille Botsen og Blårollinger // The Pueblo & Alex – 29. mai

Søndag 29. mai kl. 13:00 på Nordic Black Theatre
Dørene åpner kl. 12:30

Facebook-event

Bli med på superheltverksted med Josef Yohannes og The Urban Legend etter konserten!

Dette er en del av Lille Botsen-programmet, men vil foregå inne på Nordic Black Theatre, Hollendergata 8.

Å spille i korps er gøy! Du møter nye venner, øver på ting du ikke kunne fra før, og går først i toget på 17. mai. I tillegg åpner det seg en helt ny verden når du både kan spille et instrument, og hører ny musikk du aldri har hørt før. Sånn var det for kameratgjengen til Alex også. Etter mange år i korps, var alt de ville å spille mer sammen. Bli gode, utforske nye musikksjangre, og få alle som hørte dem til å rope: mer! mer!

Og akkurat det er det The Pueblo and Alex gjør i dag. Om det er svette gymmatter eller et svett dansegulv, er The Pueblo & Alex alltid klare til å fange og inspirere publikum til å fortsette med det man har tro på!

Siden 2016 har de trollbundet publikum med sin sterke tilstedeværelse og unike spillestil. Funk, soul, afrobeat og reggae er bare noen av elementene som er med å skape «The Pueblo sound». Inspirert av 60-tallets showfaktor, med blåsere og sjelfulle egneskrevne låter, er hver konsert en opplevelse fra start til slutt – eller party, som frontmann Alexander Salas kaller det

Medvirkende:
Alexander Salas Johansen -trombone/vokal
Benjamin Wittemann – trommer
Torstein Nystr m – trompet/gitar
Jacob Langmoen – bass

Produsent: Lene Gravlie

Forestillingen er produsert i samarbeid med Slipp Botsen Fri, Konsertforeninga, BALUBA/Samspill International Music Network & Nordic Black Theatre
https://botsen.no
https://konsertforeninga.no
http://samspillmusic.no
https://nordicblacktheatre.no

Caféteatret serverer boller, saltstenger, is, mineralvann og kaffe.

Av sikkerhetshensyn har vi ikke mulighet til å plassere barnevogner inne på Cafeteatret. Barnevogner settes utenfor Cafeteatret på eget ansvar.

Blårollinger er en konsertserie for barn og unge, i samarbeid med Konsertforeninga. Støttet av Oslo Kommune og Kulturrådet.