ASTRA Quartet

søndag 19. juni kl 20:00
Dørene åpner kl. 19:00

Facebook-event

ASTRA er en jazzkvartett som forener den norske og islandske jazzscenen gjennom en musikalsk reise. Med musikk komponert av islandske, Sigurður Flosason & Andrés Thor.
Dette er en melodisk konsert inspirert av den nordiske natur. Musikken er lyrisk, humoristisk og varmhjertet. Et nordisk prosjekt hvor stjernehimmelen og vår felles nordiske natur binner oss sammen. Musikken tar utgangspunkt i vår felles nordiske kulturhistorie, og inneholder både et tilbakeblikk og et fremtidsblikk i en skjønn blanding.

Konserten er først og fremst lekende og munter, men inneholder også et alvor med tanker på den al den krig vi dessverre ser rundt om i verden. Det latinske ord ASTRA kan oversettes til engelsk, «to the stars». Og med det så vender vi blikket mot både stjernehimmelen og naturen. Og et budskap om fred.

Besetting:
Sigurður Flosason – altsaxofon
Andrés Thor – gitar
Andreas Dreier – bass
Frederik Villmow – trommer