AVLYST – Lille Botsen // Circus Pandora

lørdag 25. juni kl 13:00, Gratis – Botsparken Gamlebyen ved Grønland

Facebook-event

Grunnet nattens forferdelige hendelser i området rundt tinghuset og i solidaritet med LGBTQ miljøet så avlyses dagens Lille Botsen. Vi er oppriktig i sorg over det hinsides avskyelige som har inntruffet. Våre tanker går spesielt til ofrene, de skadde, deres familier og venner. Å være den man er og uttrykkelsen av dette er en universell menneskerett som ingen skal måtte diskrimineres eller frarøves livet for. Cafeteatret er midlertidig åpent for is og kaffe fra 12.30- 14.00, så det er bare å ta turen innom.

Gjennom sommersesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus og annen underholdning på Lille Botsen Amfi (Botsparken, Grønland). Programmet varierer fra gang til gang, stort sett til faste tider, og veksler mellom tema og målgrupper. Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.

Fra den mest vestlige delen av kontinentet, den keltiske regionen Galicia, presenterer Circus Pandora Rubiña Espirituinquieto, en ildutøver, perkusjonist og sirkuspedagog, som kommer til å leve som dualiteten av lys og mørke, instinkt og logikk i form av «Nymfen » med hennes magi og ildferdigheter.
Antón Gaiteiro møter nymfen. En født musiker og skuespiller, som i 14 år har vært Faunen som trollbinder publikum med sitt fascinerende ryggrør og magiske horn.
Sammen tar de deg med på en mystisk reise i mytologi. Faunen og nymfen forenes i en spesiell forestilling der de bringer publikum til en verden av magi, glede, entusiasme, musikk og ild. Gratis popcorn og inngang! Vel møtt alle små og deres store!

Om Slipp Botsen Fri- prosjektet:
Vi ønsker å ta i bruk Botsen og skape et mangfoldig kulturhus. Botsen har et unikt
potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

https://www.botsen.no/