Lille Botsen // Luisón y Cuba

lørdag 18. juni kl 13:00, Gratis – Botsparken Gamlebyen ved Grønland

Facebook-event

Velkommen til Havana på Lille Botsen! Med de nådeløse cubanske salsa rytmene som vil overta kropp og sjel, så er det bare å slippe taket og la seg rive med! Vi er overlykkelige over å kunne ha Luisón Medina Capote med bandet «Luisón Y Cuba» ta over Lille Botsen denne lørdagen.
Capote, opprinnelig cubansk, er en profesjonell perkusjonist, sanger og komponist hovedsakelig inspirert av cubansk musikk. Han har lenge spilt med bandet hans Luisón y Cuba, og har utallige opptredener bak seg med Riksscenen og på festivaler i inn- og utland. Det karismatiske og festlige bandet har samlet de beste latinmusikerne i Skandinavia med erfaring fra ulike jazz og latinjazzmiljø, og sørger uten tvil for top notch musikalitet, lidenskap og medfølgende glede.
Dette er en event for alle aldre og vi ser frem til å slå oss uhemmet løs med dere! Gratis popcorn for de yngste, og selvfølgelig gratis inngang!