Lille Botsen // Sirkus Stig og Henny av Wakka Wakka – 12. juni

søndag 12. juni kl 13:00, gratis

Facebook-event

Sirkus Stig og Henny av Wakka Wakka
Stig og Henny har verdens største og beste insektsirkus fullt av magi og halsbrekkende sirkusnumre. Ikke gå glipp av den verdensberømte akrobatmauren Maurizio Maurelli fra San Maurino, den levende gresshoppekanonkula Hopalong Gressidy og den livsfarlige Tigeredderkoppen! Se den sensasjonelle snakkende hunden Svanti Schwantz, kontorsjonisten Rolli Polli, utbryterkongen Billouni og den elegante linedanseren Paulina fra Kålifornia!

Gratis inngang og gratis popcorn!

Av og med Wakka Wakka (USA/No)
Forestillingen er støttet av Norsk Kulturråd og utviklet i samarbeid med Sirkuslandsbyen og Figurteateret i Nordland.

Vel møtt alle små og deres store!

Om Slipp Botsen Fri- prosjektet:
Vi ønsker å ta i bruk Botsen og skape et mangfoldig kulturhus. Botsen har et unikt
potensiale med sin store bygningsmasse, parkanlegg og mur.

Lille Botsen
Endelig er Lille Botsen tilbake! Gjennom vår- og sommersesongen vil vi presentere musikk, teater, sirkus og annen underholdning på Lille Botsen Amfi (Botsparken, Grønland). Programmet varierer fra gang til gang, stort sett til faste tider, og veksler mellom tema og målgrupper.
Lille Botsen er et samarbeid mellom Nordic Black Theatre og Slipp Botsen Fri.
https://www.botsen.no/