Værsågod

tirsdag 4. oktober kl 20:00

Facebook-event

Vi ønsker deg velkommen til Værsågod den 4. oktober kl. 20.00. Vi lover deg et variert og fint program med flinke skuespillere, god stemning og masse kjærlighet og glede.

Denne gangen har vi med oss faglig veileder Frank Kjosås som er godt kjent med både film/tv og teaterbransjen.Har du lyst til å delta?
Meld deg på via våre nettsider:
https://www.vsgod.no/pamelding

Vi ønsker alle kunstneriske utrykk velkommen, så lenge skuespilleren er i fokus.

Hva er Værsågod?
Værsågod er et tilbud for profesjonelle skuespillere som ønsker å vise frem arbeidet sitt. Enten det er en monolog man har jobbet med, en scene med flere skuespillere, en enakter eller deler av et stykke. På slutten av visningen vil det være åpent for publikum til å komme med kommentarer, tilbakemeldinger og spørsmål. Her vil det også være en fagperson, en veletablert skuespiller tilstede for å sikre faglig tyngde.
Dette er en gylden mulighet om man sitter inne med materiale og arbeid som er ferdig, men mangler publikums og erfarne fagfolks reaksjoner og tilbakemeldinger.

Kveldens faglig veileder:
Frank Kjosås

Kveldens aktører er:
Annonseres snart

Kvelden ledes av:
Andrea Therese, Andrea Wasrud og Ingvild Kristin KirkvikI samarbeid med Norsk Skuespillersenter og Nordic Black Theatre & Cafeteatret.